Izdvajamo

 

Policijskoj upravi Prijedor 08.01.2023. godine oko 06,45 časova prijavljeno je da se na magistralnom putu Kozarska Dubica-Gradiška u mjestu Donja Gradina dogodila saoraćajna nezgoda u kojoj je povrijeđeno jedno lice

Na licu mjesta izvršen je uviđaj kojim je utvrđeno da je u saobraćajnoj nezgodi učestvovalo lice G.T. iz Mrkonjić Grada upravljajući vozilom marke „Golf“ i pješak Z.C. iz Modriče koji je u ovoj saobraćajnoj nezgodi zadobio teške tjelesne povrede.

Zbog zadobijenih povreda Z.C. je prevezen na Univerzitetsko-klinički centar Republike Srpske u Banja Luci.

Policijska uprava Prijedor apeluje na sve vozače da poštuju saobraćajna pravila i propise, da prilagode brzinu uslovima i stanju na kolovozu i da obrate pažnju na pješake i bicikliste kao učesnike u saobraćaju koji su takođe obavezni poštovati saobraćajne propise.

Ziv I zdrav bio veliki humani covjece, znaj da nisi sam,kud god ti I tvoja kamera za, tobom cijela vojska gledalaca,mi koji smo daleko,uz tvoju pomoc smo tu sa vama,hvala,hvala za ovo divno snimanje u detalje,dogadzanja ovog ljeta,bilo je I tuzno I veselo,veliki selam iz Chicaga!

Ismeta Terzic Dzihic