Izdvajamo

 

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor u okviru pojačanih planskih aktivnosti od višestrukih povratnika u činjenju težih prekršaja iz oblasti bezbjednosti saobraćaja oduzeli su dva vozila.

Vozilo marke „Fiat“ oduzeto je od lica A.T. iz Kozarca nakon što je kontrolom utvrđeno da vozilo nije registrovano i da upravlja vozilom pod dejstvom alkohola. Provjerom kroz Registar novčanih kazni utvrđeno je da A.T. po osnovu neplaćenih novčanih kazni duguje preko 4.700,00 KM.

Vozilo marke „Renault“ oduzeto je od lica E.B. iz Prijedora nakon što je utvrđeno da je vozilom kojim je upravljao prije sticanja prava na upravljanje prouzrokovao saobraćajnu nezgodu. Provjerom kroz službene evidencije utvrđeno je da E.B. po osnovu neplaćenih novčanih kazni duguje preko 2.300,00 KM.

Protiv navedenih lica slijedi podnošenje zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka.

Doticni Ramo Besic je reko istinu. Barem ja uvijek zeljno ocekujem cetvrtak, bas iz ovog razloga. Da bi vidio ove lijepe slike iz naseg prekrasnog Kozarca, i da procitam koji haber. Moze to biti i sitnica, mozda slika ukalamljene vocke, da meni vec bude toplo oko srca. Hvala puno za ovaj trud, na slikama i haberu i samo dalje tako.

Četvrtak