Izdvajamo

 

Fudbalski klub “Bratstvo” osnovan je 1931.godine i ovo je prava rekonstrukcija stadiona u ovom obimu od osnivanja kluba.Klub se takmiči trenutno u Regionalnoj ligi Republike Srpske-Zapad.

Ukupan iznos uloženih sredstava u dosadašnju rekonstrukciju iznosi oko 150.000 KM. Uložena su vlastita sredstva te sredstva prikupljenja od donatora i prijatelja kluba.

U delegaciji Grada bili su: Mirsad Duratović, predsjednik Skupštine grada, Igor Kneginjić, potpredsjednik Skupštine grada i Monja Kasalović, v.d.načelnica Odjeljenja za društvene djelatnosti.

“Grad Prijedor iz godine u godinu obezbjeđuje sve značajnija sredstva za ovu oblast, a u skladu sa finansijskim mogućnostima i u budućnosti će nastaviti davati svoj doprinos razvoju i promociji svih vidova sporta u našem gradu. U prošlogodišnjem gradskom budžetu za podršku sportu izdvojeno je 1.175.957 KM a rebalansom budžeta za ovu godinu planirana su sredstva u iznosu od 1.884.000 KM.

Klubovi koji okupljaju veliki broj djece, omladine i promovišu prave sportske vrijednosti uvijek mogu da računaju na podršku Grada Prijedor. Iz tih razloga i Fudbalskom klubu “Bratstvo” biće dodijeljena novčana sredstva iz gradskog budžeta za rekonstrukciju fudbalskog terena, ” izjavio je nakon ove posjete predsjednik Skupštine grada Mirsad Duratović.

 

prijedorgrad.org

"Vidiš ovu moju podignutu ruku, koja kao kameni cvijet osta, da svjedoči zločin vaš...
Vidiš ovaj cvijet sa latica pet, to je dokaz protiv vas, koje je vrijeme sačuvalo...
Vidiš li i čuješ vapaj moj, preklinjanje moje da me u životu ostavite...

Ova ruka moja osta podignuta, da te sjeća, i da pamtiš, da ti strah od Božije kazne ispunjava i noći i dane...

Predajem te Bogu Svemogućem ubico tijela i duha moga, neka ti Bog sudi, a ja ti oprostiti neću...."

Taif Rose 2013

Opširnije...