Izdvajamo

 


Obavještavaju se građani Prijedora da Gradska uprava Prijedor organizuje akciju “Uredi svoj vrt 2024”.

Komisija formirana od strane Gradske uprave Prijedor, vršiće izbor najljepših dvorišta, balkona, školskih dvorišta, izbor najuređenijeg prostora oko stambene zgrade i najuređenijeg prostora ispred poslovnog objekata, a po prijavama zainteresovanih građana, škola, etažnih zajednica i vlasnika poslovnih objekata, prema kriterijumu utvrđenom od strane komisije.

Svi zainteresovani građani, škole, zajednice etažnih vlasnika i vlasnici poslovnih objekata, svoje učešće mogu prijaviti na telefon br. 052/245-187, u periodu od 27.05. – 17.06.2024. god. od 8:00-15:00 časova.

Za najljepša dvorišta, balkone, školska dvorišta, najuređeniji prostor oko stambene zgrade i najuređeniji prostor ispred poslovnog objekta, predviđene su novčane nagrade u iznosu koji je utvrđen Programom.

Odjeljenje za saobraćaj, komunalne poslove i zaštitu životne sredine i imovinsko-stambene poslove

- U temeljima RS-a nisu, kako to patrijarh srpski kaže, ali i skoro svi političari iz RS-a, kosti najboljih srpskih sinova. U temeljima RS-a su kosti moga petnaestogodišnjeg brata, moga oca, dida, nane, kosti još 102 djece, a u tim temeljima sam mogao biti i ja koji sam, eto, uspio preživjeti i tri prijedorska logora i živi štiti i još mnogo toga - ističe Duratović.