Izdvajamo

 

Danas je u prostorijama Fudbalskog kluba Bratstvo Kozarac održana redovna godišnja skupština.

Prva tačka dnevnog reda je bila izbor novog predsjednika skupštine FK Bratstvo Kozarac: jednoglasnom odlukom, javnim glasanjem svih prisutnih članova skupštine, imenovan je novi predsjednik skupštine FK Bratstvo Kozarac - Amel Suljić.

Druga tačka dnevnog reda se odnosila na godišnji izvještaj o radu kluba, kao i finansijski izvještaj za proteklu godinu, kojeg je predstavio predsjenik FK Bratstvo Kozarac - Zijad Kusuran. Kompletne finansijske izvještaje možete pogledati u prilogu. Kusuran je istakao da je ova polusezona odigrana ispod očekivanom niovoa - te istakao ciljeve za naradnu polusezonu, a to je pozicija kluba u gornjem dijelu tabele Regionalne lige RS-a - Zapad.

Treća tačka dnevnog reda je sadržavala finansijski izvještaj o proširenju i renoviranju stadiona u periodu 2020 - 2022 godina, kojeg je predstavio Vahid Garibović (izvještaj možete u cjelosti pročitati u prilogu).

Na kraju sjednice, predstavljen je i novi trener seniorske ekipe FK Bratstvo Kozarac: Eldin Turkanović, koji se predstavio skupštini, iznijevši svoje ciljeve za proljetni dio sezone - a to je naporan rad na postizanju što boljih rezultata u nastavku prvenstva i pokušaj povratka u gornji dio tabele.

 

 

Svaka cast po kojzna koji put Caja tvoje ime treba zapisati zlatnim slovima i na ulaz u pijacu staviti naslov. LEGENDA KOZARACKOG CETVRTKA jer si to do sad zasluzio. DESETKA

Leka Ibric Mehmedagic
Četvrtak 01. Septembar 2016.