Izdvajamo

Nakon zimske pauze fudbaleri FK Bratstvo Kozarac prosle sedmice započeli su sa pripremama. Treneru Karariću stoji na raspolaganju oko 20 igrča. Da uprava nije sjedila skrštenih ruku pokazuje nekoliko novo dovedenih igrača. Da se ozbiljno radi u našem klubu i da naš klub podižemo na viši nivo pokazuje i današnja prijateljska utakmica protiv FK Omarske koja se takmici u 2.ligi. Utakmica je odigrana na pomoćnom stadionu FK Borac Banja Luka sa početkom u 12.00 sati. Da su naši momci i trener ozbiljno ušli u pripreme pokazuje i danasnji rezultat od 5:1 u korist Bratsva što nam daje motivaciju da ozbiljno počnemo razmišljati i o takmičenju u 2.ligi gdje nam je možda i mjesto.
Ovim putem pozivamo sve nase gradjane da nam se pridruže i podrže u našim ciljevima.

Na kraju ovog izvještaja hoću da spomenem i našeg mladog napadača Emana Blaževića. Riječ je o igraču koji je rodom iz našeg Kozarca, a prošao je omladinsku školu zagrebačkog Dinama i koji ove godine nosi dres premijerligaša Krupe na Vrbasu, gdje već igra naš Ajdin Redžić što prestavlja još jedan sportski rezultat nas Kozarčana.

Admir Đonlagić


Poziv u akciju za kupovinu zemljišta za proširenje Šehidskog mezarja u Kamičanima

Svaki cetvrtak očekujem sa radošću, a tebi možemo zahvaliti na tome. Svaki put vidim nekog od familije, komsija i prijatelja. ... Hvala ti puno za četvrtak komšija.

Fatima Alić Hušić-još jednom HVALA.........
Četvrtak