Izdvajamo

U sklopu priprema koje već naveliko odrađuju fudbaleri FK Bratstvo Kozarac, danas je naš klub odigrao prijateljsku-test utakmici protiv mladih FK Rudar Prijedor sa početkom u 11,00 casova. Mlada ekipa Rudara je pokazala veoma dobru i kvalitetnu igru, jer to su momci koji naveliko kucaju na vrata prvog tima Rudara. Medjutim naši momci predvodjeni trenerom Kararićem i danas su pokazali da FK Bratstvo ima dobru i kvalitetnu ekipu, koja u zadnje vrijeme puno radi i trenira što svakao donosi rezultate, tako da je i današnji rezultat od 2:2 možda i najrealni pokazatelj kvaliteta obiju ekipa.

Danas želim u ovom tekstu da javno pohvalim naseg mladog igraca Alić koji svojim igrama u sklopu ovih priprema pokazuje da izrasta u vrsnog fudbalera i našeg sandardnog igrača koji je bio i danas strelac za našu ekipu kao i prošlog vikenda.

Admir Đonlagić

 


Poziv u akciju za kupovinu zemljišta za proširenje Šehidskog mezarja u Kamičanima

"Srpski narod nije kolektivno kriv za zločine i otuda ima odgovornost da se od njih javno ogradi i to djelima. Zato su neizmjerno važne aktivnosti “Žena u crnom”, grupe “Četiri lica Omarske” iz Beograda ili Udruženja “Kvart” iz Prijedora"

kaže Mujagić za Avaz.ba