Izdvajamo

 

Vahida Bešlagić je četiri puta ranjena u ratu i četiri puta operasana u miru. Treba joj 10 hiljada eura da bi obavila novi ciklus kemoterapija.

 

“ Prikupila sam 2.050 eura, tako da mi treba još osam hiljada da mogu na drugi ciklus kemoterapije. Pošteno sam se borila za svoju BiH i ponosna sam što sam branila državu. Cijeli život sam pomagala drugima i halal bilo. Sad sam pala da tražim i to je teško. Kad nekog moram nešto zamoliti, ja ne mogu spavati i gledam kako ću mu reći”.

Poštovani prijatelji, ova priča tjera suze ali je najbitnije da što prije prikupimo novac za Vahidinu operaciju. Ne smijemo dozvoliti da heroina idalje boluje. Pogledajte video i biće vam jasno koje Vahida Bešlagić.

 

Kontakt broj : 061 834 494 Vahida

Senudin Safić/mojprijedor.com

Samo oni koji se plaše da zauzmu neki stav u životu, prihvataju na sebe ulogu dobre duše. Uvijek je neuporedivo lakše vjerovati u sopstvenu dobrotu, nego se sukobiti sa drugima i boriti se za svoja prava. Sigurno je lakše otrpjeti uvredu ne uzvrativši je, nego smoći hrabrost i upustiti se u borbu sa jačim od sebe; uvijek možemo reči da nas bačeni kamen nije pogodio, a onda tek noću, u samoći, oplakivati, svoj kukavičluk... Trgni se čovječe.