Izdvajamo

 

Nova Ivančica je tvrtka kćer Ivančice d.d., vodećeg hrvatskog proizvođača dječje obuće Froddo, s tradicijom dužom od 75 godina.
Izvozno orijentirana kompanija ponosi se dugogodišnjim uspješnim poslovanjem te kontinuiranim rastom i ulaganjem u ljude i opremu.

Smještena u Kozarcu kod Prijedora, Nova Ivančica trenutno zapošljava 124 radnika, a od samog osnutka,od 2007.godine, pokazuje kontinuiranu stabilnost. Unatoč pandemiji korona virusa koja je zahvatila cijeli svijet, tvrtka je uspjela očuvati radna mjesta i nastaviti uspješno poslovanje.

 

U Novoj Ivančici se proizvode gornji dijelovi cipelica, koji se potom isporučuju u Hrvatsku, gdje se finalizira proizvod i dalje distribuira u prodajne kanale.

Froddo obuća izvozi se u više od 40 zemalja svijeta, a u Hrvatskoj je razvijena maloprodajna mreža s 28 Froddo shopova i web shopom.

Froddo dječje cipelice zadovoljavaju najviše EU standarde, a za izradu se biraju samo najbolji prirodni, certificirani materijali provjerenog podrijetla.Kao odgovorno poduzeće, svojim potrošačima nudi zdravstveno ispravan proizvod koji je kontroliran u svim fazama nastanka proizvoda. Svaka cipela proizvedena je od prirodne kože, na ekološki način i bez štetnih tvari.

 

Osim o iznimnoj kvaliteti proizvoda, vodstvo Nove Ivančice usmjereno je za zadovoljstvo i zdravlje zaposlenika.

Svi zaposlenici imaju osiguran i plaćen prijevoz, topli obrok, regres, slobodne dane za vjerske praznike i redovitu isplatu plaće te dar za dijete.

Ove godine direktor Nove Ivančice, Miroslav Šavija, svakoj zaposlenici uručio je prigodan poklon, prve cipelice, za novorođeno dijete.

 

Nova Ivančica usmjerena je na rast i razvoj, stoga kontinuirano zapošljava nove radnike.

prijedor24.com

Zbogom, Kozaro
Postrojena stoji četa,
A sa strane narod stao;
Ljuta zima osvojila,
Dubok snijeg svuda pao.

Opširnije...