Izdvajamo

 

Na području Policijske uprave Prijedor u toku je realizacija višemjesečne akcije kodnog naziva „Robokap“ koja je usmjerena na sprečavanje proizvodnje i prometa opojnih droga u okviru koje su slobode lišena tri lica iz Prijedora.

Slobode su lišena dva policijska službenika Policijske uprave Prijedor, prilikom čega je kod jednog od njih pronađena i oduzeta bijela praškasta materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu kokain.

Akciju realizuje Policijska uprava Prijedor u saradnji sa Upravom za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, a pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Prijedor.

Imajući u vidu da se radi o policijskim službenicima protiv istih će biti pokrenuta incijativa za pokretanje disciplinskog postupka, odnosno postupak suspenzije.

PU Prijedor

Doticni Ramo Besic je reko istinu. Barem ja uvijek zeljno ocekujem cetvrtak, bas iz ovog razloga. Da bi vidio ove lijepe slike iz naseg prekrasnog Kozarca, i da procitam koji haber. Moze to biti i sitnica, mozda slika ukalamljene vocke, da meni vec bude toplo oko srca. Hvala puno za ovaj trud, na slikama i haberu i samo dalje tako.

Četvrtak