Izdvajamo

 

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor radeći na rasvjetljavanju krivičnog djela „Razbojništvo“ koje je počinjeno 22.02.2024. godine nad radnicom kladionice u Prijedoru došli su do saznanja da se u vezu sa izvršenjem krivičnog djela može dovesti lice D.K. iz Prijedora.

Nakon lišenja slobode, kriminalističkom obradom uvrđeno je da je D.K. navedenog dana oko 18,45 časova uz prijetnju upotrebe hladnog oružja-noža od radnice kladionice otuđio novac u iznosu od 1.170,00 KM.

U toku je rad na kompletiranju predmeta nakon čega će Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor protiv osumnjičenog D.K. biti dostavljen izvještaj za počinjeno krivično djelo.

PU Prijedor

Budite ponosni na naše kozaračke borce, oficire i generale armije Republike Bosne i Hercegovine. Budite ponosni na naše očeve i majke, braću i sestre, jer oni živješe i umiraše časno. Budite ponosni jer pripadate narodu koji tlačen, proganjan i na pravdi Boga ubijan, a koji druge nije tlačio, proganjao i na pravdi Boga ubijao! Spram dušmanima budite ponosni i prkosni, a spram svojom braćom i prijateljima ponizni i milostivi! Neka nas sviju Uzvišeni Allah na tom putu pomogne!

Mr. Amir ef. Mahić
25.05.2017. god.