Izdvajamo

 

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor 15.05.2023. godine oko 22,40 časova u ulici Solunska u Prijedoru lišili su slobode lice Z.L. iz Banja Luke nakon što je kontrolom utvrđeno da upravlja vozilom marke „Fiat“ koje je istog dana oko 20,30 časova otuđeno na području Banja Luke.

Kriminalističkom obradom utvrđeno je da je osumnjičeni Z.L. otuđivši navedeno vozilo počinio krivično djelo „Krađa“. Nakon završene kriminalističke obrade osumnjičeni i predmetno vozilo biće predati u nadležnost Policijske uprave Banja Luka.

Budite ponosni na naše kozaračke borce, oficire i generale armije Republike Bosne i Hercegovine. Budite ponosni na naše očeve i majke, braću i sestre, jer oni živješe i umiraše časno. Budite ponosni jer pripadate narodu koji tlačen, proganjan i na pravdi Boga ubijan, a koji druge nije tlačio, proganjao i na pravdi Boga ubijao! Spram dušmanima budite ponosni i prkosni, a spram svojom braćom i prijateljima ponizni i milostivi! Neka nas sviju Uzvišeni Allah na tom putu pomogne!

Mr. Amir ef. Mahić
25.05.2017. god.