Izdvajamo

 

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor tokom prethodnog vikenda od višestrukih povratnika u činjenju težih prekršaja iz oblasti bezbjednosti saobraćaja oduzeli su dva putnička motorna vozila.

Vozilo marke „Fiat“ oduzeto je od lica M.D. iz Oštre Luke nakon što je zaustavljanjem i kontrolom utvrđeno da upravlja vozilom prije sticanja prava na upravljanje. Provjerom kroz Registar novčanih kazni utvrđeno je da M.D. po osnovu neplaćenih novčanih kazni duguje preko 3.000,00 KM.

Vozilo marke „Golf“ oduzeto je od lica P.M. iz Novog Grada nakon što je utvrđeno da upravlja vozilom pod dejstvom alkohola i prije sticanja prava na upravljanje. Daljim provjerama utvrđeno je da vozilo nije registrovano i da se na istom nalaze nepripadajuće registarske oznake, a provjerom kroz službene evidencije utvrđeno je da P.M. po osnovu neplaćenih novčanih kazni duguje preko 2.900,00 KM.

Protiv navedenih lica slijedi podnošenje zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka.

PU Prijedor

 

"A onda, kad im to nije uspjelo počeli su pričati sve glasnije i glasnije da Bosne nema. Pa koga ste onda pokušali osvojiti??" Josip Pejaković