Izdvajamo

 

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor povodom početka drugog polugodišta školske 2022/2023 godine preduzimaju preventivne i represivne aktivnosti sa ciljem podizanja svijesti vozača i zaštite najmlađih učesnika u saobraćaju imajući u vidu da je na putevima i u školskim zonama povećano prisustvo djece školskog uzrasta i učesnika u saobraćaju.

U blizini školskih ustanova i na putnim pravcima kojima se kreću djeca školskog uzrasta pojačano je prisustvo policijskih službenika, a u narednom periodu vršiće se i pojačana kontrola učesnika u saobraćaju.

S obzirom da je početak školske godine praćen lošim vremenskim uslovima za odvijanje saobraćaja Policijska uprava Prijedor upućuje apel svim učesnicima u saobraćaju da poštuju saobraćajna pravila i propise, a posebno vozačima da prilagode brzinu kretanja vozila uslovima i stanju na kolovozu, sa posebnom pažnjom u blizini škola kako bi najmlađi učesnici bili bezbjedni u saobraćaju.

PU Prijedor

Mislim na moju djecu, mislim na djecu cijelog svijeta. Oni su nevini. Ne bi ih trebalo hraniti mržnjom pa da sutra postanu gori od onih koji su nam napravili toliko zla.

Ipak...Ipak treba im reci da bar znaju. Ne moraju niti da mrze niti da praštaju.

Oni to ne mogu za nas uciniti ali moraju znati da im se isto to može desiti.