Izdvajamo

 

Policijski službenici Policijske stanice Krupa na Uni Policijske uprave Prijedor 06.04.2022. godine Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor podnijeli su izvještaj o krivičnom djelu protiv M.R. iz Oštre Luke zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Falsifikovanje ili uništavanje službene isprave“.

Osumnjičeni M.R. se tereti da je 05.03.2022. godine prilikom otpreme drvnih sortimenata u svojstvu lugara popunio dva otpremna iskaza u koje je unio podatke o brojevima pločica za obrojčavanje drveta, bez prethodnog obrojčavanja otpremljenih drvnih sortimenata pločicama koje su navedene u otpremnim iskazima.

Otpremne iskaze osumnjičeni je stavio u pravni saobraćaj dajući ih vozaču teretnog vozila koji je vršio prevoz otpremljenih drvnih sortimenata. Prilikom kontrole od strane policijskih službenika na teretnom vozilu zatečen je određeni broj trupaca bez pripadajućih pločica za obrojčavanje

Doticni Ramo Besic je reko istinu. Barem ja uvijek zeljno ocekujem cetvrtak, bas iz ovog razloga. Da bi vidio ove lijepe slike iz naseg prekrasnog Kozarca, i da procitam koji haber. Moze to biti i sitnica, mozda slika ukalamljene vocke, da meni vec bude toplo oko srca. Hvala puno za ovaj trud, na slikama i haberu i samo dalje tako.

Četvrtak