Izdvajamo

 

Policijskoj upravi Prijedor 05.04.2022. godine oko 18,15 časova prijavljeno je da je u objektu cvjećare u Prijedoru od strane nepoznatog izvršioca počinjeno krivično djelo „Razbojništvo“ u pokušaju.

Istog dana oko 18,30 časova pripadnici Jedinice žandarmerije Policijske uprave Prijedor u blizini autobuske stanice pronašli su i lišili slobode lice N.R. iz LJubije zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo prijavljeno krivično djelo.

Kriminalističkom obradom utvrđeno je da je osumnjičeni počinio krivično djelo na način da je ušao u objekat cvjećare i prijetnjom nanošenja povreda makazama koje je prethodno uzeo sa radnog pulta, od radnice tražio novac. Nakon što je radnica odbila dati novac osumnjičeni se udaljio u nepoznatom pravcu.

Nakon kompletiranja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor protiv N.R. biće dostavljen izvještaj za počinjeno krivično djelo „Razbojništvo“ u pokušaju.

Budite ponosni na naše kozaračke borce, oficire i generale armije Republike Bosne i Hercegovine. Budite ponosni na naše očeve i majke, braću i sestre, jer oni živješe i umiraše časno. Budite ponosni jer pripadate narodu koji tlačen, proganjan i na pravdi Boga ubijan, a koji druge nije tlačio, proganjao i na pravdi Boga ubijao! Spram dušmanima budite ponosni i prkosni, a spram svojom braćom i prijateljima ponizni i milostivi! Neka nas sviju Uzvišeni Allah na tom putu pomogne!

Mr. Amir ef. Mahić
25.05.2017. god.