Izdvajamo

 

Policijskoj upravi Prijedor 05.04.2022. godine oko 18,15 časova prijavljeno je da je u objektu cvjećare u Prijedoru od strane nepoznatog izvršioca počinjeno krivično djelo „Razbojništvo“ u pokušaju.

Istog dana oko 18,30 časova pripadnici Jedinice žandarmerije Policijske uprave Prijedor u blizini autobuske stanice pronašli su i lišili slobode lice N.R. iz LJubije zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo prijavljeno krivično djelo.

Kriminalističkom obradom utvrđeno je da je osumnjičeni počinio krivično djelo na način da je ušao u objekat cvjećare i prijetnjom nanošenja povreda makazama koje je prethodno uzeo sa radnog pulta, od radnice tražio novac. Nakon što je radnica odbila dati novac osumnjičeni se udaljio u nepoznatom pravcu.

Nakon kompletiranja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor protiv N.R. biće dostavljen izvještaj za počinjeno krivično djelo „Razbojništvo“ u pokušaju.

Doticni Ramo Besic je reko istinu. Barem ja uvijek zeljno ocekujem cetvrtak, bas iz ovog razloga. Da bi vidio ove lijepe slike iz naseg prekrasnog Kozarca, i da procitam koji haber. Moze to biti i sitnica, mozda slika ukalamljene vocke, da meni vec bude toplo oko srca. Hvala puno za ovaj trud, na slikama i haberu i samo dalje tako.

Četvrtak