Izdvajamo

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor, dana 14.07.2020. godine, na osnovu prethodno pribavljenih informacija, u nastavku aktivnosti akcije ''Plantaža 2020'', izvršili su pretres kuće, pomoćnih objekata i okućnice u Prijedoru koje koristi lice M.I. iz Prijedora.

Pretresom, koji je vršen uz saglasnost tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor i po naredbi sudije za prethodni postupak Onovnog suda u Prijedoru, pronađen je zasad 15 stabljika koje svojim izgledom asociraju na biljku konoplje. Pronađeno je i oduzeto i vatreno oružje pištolj i lovačka puška, 51 komad municije različitog kalibra, ručna bomba, dvije nagazne mine, te drugi predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku.

Svi oduzeti predmeti deponovani su u depozit Osnovnog suda u Prijedoru, a nakon kompletiranja predmeta, protiv lica M.I., Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor, biće dostavljen izvještaj za krivično djelo „Neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga“ i „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“.

Ponekad mi se cini da kad mi duša zaplace, zaplace i moja Caršija.

Cini mi se da zaplace tiho i tužna dok ljepotu pruža onim što ljepotu samo uništiti znaju. Cini mi se da cujem uzdah ptice kad na kesten sleti kraj ruševina Asker džamije u Starom gradu koje tamo više nema

Uzdahnete li i Vi ponekad ????....