Izdvajamo

 

Takmičenjem djece sa posebnim potrebama a potom i učenika srednjih škola u našem gradu su ovog popodneva počele 27. međunarodne ulične trke “Prijedor 2022”.

Početak trka prati mnogo veći broj učesnika i gledalaca nego što je to bio slučaj u nekoliko posljednjih godina prije korone.

Poslije srednjoškolaca, takmičiće se učenici osnovnih škola i djeca predškolskog uzrasta – cicibani, a najatraktivnije trke – seniora i seniorki – trebalo bi da počnu oko 18:30 časova.

Kod srednjoškolki ubjedljivo je trijumfovala talentovana Prijedorčanka Anastasija Udovičić.

Organizator trka je Društvo pedagoga fizičke kulture Prijedor, a promoter nekadašnja evropska prvakinja Snežana Pajkić Jolović.

međunarodne ulične trke održavaju se u sklopu obilježavanja 16. maja – Dana grada Prijedora.

Grad Prijedor je, uz podršku Ministarstva porodice, omladine i sporta Republike Srpske, pokrovitelj 27. međunarodnih uličnih trka “Prijedor 2022”, koje se održavaju pod motom “Prijedor u srcu”.

prijedordanas.com

Kad smo živjeli dole u Bosni uvijek smo se veselili tom četvrtku i da idemo na pijacu i vidimo nekog od poznati, a sad zahvaljujući Caji opet se veselimo četvrtku jer nas naš dragi Caja uvijek obraduje sa novim slikama i svojim izvještajem. Veliko ti hvala i da te dragi Allah dž.š. nagradi za tvoje dobro koje činis. Veliki selam svima.

Četvrtak
Refika , 30. July 2011