Izdvajamo

Prije ne punih mjesec dana najvili smo, na ovoj istoj stranici, proslavu dana zena  u mjestu Heerlen u Holandiji.Festa je bila, a oni koji su zabavljali raju na festi su Zijo Kasumovic i njegova ljepsa polovica Samira. Ovaj par vjerujem vec poznat Kozarcanima, organizuje ovakve i slicne feste po Holandiji.

Zijo je postao prepoznatljiv i po njegovom mini cd-u i hitom " Znam sta mi treba". Kako je bilo na ovoj festi,  Zijo mi je poslao par fotografija, pa da se i mi uvjerimo.

Gledajuci ove fotografije, bilo je veselo, a nadam se da ce gosti ove feste svojim komentarima jos ponesto da nam ispricaju. Javite se svojim konentarima, kazite svoje misljenje i utiske.

Pozdrav ia svee snage

Nijaz

 

- U temeljima RS-a nisu, kako to patrijarh srpski kaže, ali i skoro svi političari iz RS-a, kosti najboljih srpskih sinova. U temeljima RS-a su kosti moga petnaestogodišnjeg brata, moga oca, dida, nane, kosti još 102 djece, a u tim temeljima sam mogao biti i ja koji sam, eto, uspio preživjeti i tri prijedorska logora i živi štiti i još mnogo toga - ističe Duratović.