Izdvajamo

 

Policijskoj upravi Prijedor 23.02.2024. godine oko 22,00 časova prijavljeno je da je na magistralnom putu Kostajnica-Kozarska Dubica u mjestu Bačvani došlo do saobraćajne nezgode u kojoj je jedno lice zadobilo teške tjelesne povrede.

Uviđajem na licu mjestu utvrđeno da je u nezgodi učestvovao M.M iz Kozarske Dubice upravljajući vozilom marke „Alfa Romeo“ i M.P. iz Kozarske Dubice upravljajući vozilom marke „Opel“.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi teške tjelesne povrede zadobio je vozač M.M. koji je zbog težine povreda prevežen na Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske u Banja Luci, gdje je i preminuo.

Policijska uprava Prijedor apeluje na sve vozače da poštuju saobraćajna pravila i propise, prilagode brzinu uslovima i stanju na kolovozu i da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola ili drugih psihoaktivnih supstanci.

PU Prijedor

Čitanje knjiga oplemenjuje razum, donosi mnoge pouke i vrijedne savjete i čovjeka osvjetljava mudrošću. Čovjek koji mnogo čita knjige lijepo i elokventno govori, zna usrećiti druge, utješiti ih, dati valjan savjet. Druženje s takvim čovjekom bolje je od svakog sijela, ono je slasno za svaki um i dušu. Mudrost koju on prenosi poput je bilja koje svoj plod daje uvijek.