Izdvajamo

 

U srijedu, 4. 10. 2023. godine članice Odjela za brak i porodicu su organizovale mevludsko predavanje za žene u prelijepom ambijentu IKC Kozarac. U prepunoj sali dobrodošlicu povodom rebiulevvela uputila je kordinatorica Odjela za brak i porodicu MIZ Kozarac, Refija Arifagić. Vrlo poučno predavanje održala je naša višegodišnja gošća, glavna kordinatorica Odjel za brak i porodicu Bihaćkog muftijstva, prof. mr. Šuhra Terzić.

Molimo Uzvišenog, Allaha dž. š., da našu profesoricu posebno nagradi za ovakvo lijepo i poučno predavanje. Učešće su uzele i gošće, naše sestre iz Bosanskog Petrovca na čelu sa glav. kordinatoricom Odjela za brak i porodicu MIZ Bosanski Petrovac, Vanesom Hodžić-Hromadžić. Predstavile su se sa svojim horom Ehli Iman te nas počastile s nekoliko ilahija. Također se zahvaljujemo našoj mladoj sestri Zejneb Šeperović na lijepim stihovima. Allāhumme salli 'alā Muhammed, ve 'alā ali Muhammed

fb:Odjel za brak, porodicu i ženski aktivizam MIZ Kozarac

Doticni Ramo Besic je reko istinu. Barem ja uvijek zeljno ocekujem cetvrtak, bas iz ovog razloga. Da bi vidio ove lijepe slike iz naseg prekrasnog Kozarca, i da procitam koji haber. Moze to biti i sitnica, mozda slika ukalamljene vocke, da meni vec bude toplo oko srca. Hvala puno za ovaj trud, na slikama i haberu i samo dalje tako.

Četvrtak