Izdvajamo

 

U protekla 24 časa Policijskoj upravi Prijedor prijavljeno je pet krivičnih djela, jedno narušavanje javnog reda i mira i dvije saobraćajne nezgode.

Na lokalnom putu u mjestu Mala Novska Rujiška dogodila se saobraćajna nezgoda slijetanjem vozila marke „Volkswagen” sa kolovoza kojim je upravljao D.U. iz Novog Grada koji je tom prilikom zadobio teške tjelesne povrede.

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila oko 10,25 časova u mjestu Rakelići u kojoj su učestvovali R.H. iz Prijedora upravljajući vozilom „Opel“ i S.M. iz Prijedora upravljajući vozilom „VW Touran“ lakše tjelesne povrede zadobilo je šest lica. Povrijeđen je vozač S.M., suvozači Ž.H. i M.Č., putnici R.Č. i dva maloljetna lica, svi iz Prijedora.

Policijska uprava Prijedor podsjeća da je u toku kampanja „“#101 život“ i apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajna pravila i propise.

PU Prijedor

Ubili mi dajdu, ubili i njegovog sina. Ubili sve moje jarane, komšije,prijatelje. Zapalili moju kucu, a i kuce svih mojih dragih. Silovali naše majke,sestre, rodice,žene.

Necu i ne mogu im ni  oprostiti ni zaboraviti.

Ali eto život je kao rijeka,tece i ne zaustavlja se.