Izdvajamo

 

Zbog ogromne količine kiše koja je noćas pala na području Prijedora izlila se rječica Puharska, a pojedini Prijedorčani kažu da nikada ranije nisu doživjeli slično nevrijeme.

Kako piše Srpskainfo, ona je zaplavila pomoćne objekte i dvorišta u naseljima Puharska i Urije. Mještani su ogorčeni i tvrde da godinama traže da se kanal Puharske očisti.

– Nakon svake veće kiše i pojave bujičnih voda izlije Puharska. Mi smo tražili od lokalne uprave da se očisti kanal, ali niko ništa neće da uradi po tom pitanju godinama – pričaju mještani.

 


Jaka kiša noćas je u Prijedoru počela da pada oko tri sata.

Svojom jačinom nanijela je štetu i na poljoprivrednim usjevima. Uz izuzetno jaku kišu, bilo je i vjetra, te grmljavine.

Srpskainfo

Budite ponosni na naše kozaračke borce, oficire i generale armije Republike Bosne i Hercegovine. Budite ponosni na naše očeve i majke, braću i sestre, jer oni živješe i umiraše časno. Budite ponosni jer pripadate narodu koji tlačen, proganjan i na pravdi Boga ubijan, a koji druge nije tlačio, proganjao i na pravdi Boga ubijao! Spram dušmanima budite ponosni i prkosni, a spram svojom braćom i prijateljima ponizni i milostivi! Neka nas sviju Uzvišeni Allah na tom putu pomogne!

Mr. Amir ef. Mahić
25.05.2017. god.