Izdvajamo

Policijskoj upravi Prijedor, dana 31.01.2021. godine, oko 05,35 časova, prijavljeno je da je nepoznat izvršilac, iz izloga trgovačke radnje u Prijedoru, otuđio više laptopa čija vrijednost iznosi oko 4.000,00 KM, čime je počinjeno krivično djelo „Teška krađa“.

Operativnim radom policijskih službenika Policijske stanice Prijedor 1 PU Prijedor došlo se do saznanja da je izvršilac krivičnog djela lice K.E. iz Kozarca.

Dana 04.02.2021. godine, zbog postojanja osnova sumnje na izvršenje prijavljenog krivičnog djela, K.E. je lišen slobode. Kriminalističkom obradom utvrđeno je da je osumnjičeni počinio krivično djelo „Teška krađa“ na način da je nasilnim putem iz izloga trgovačke radnje otuđio laptope. Izvršenim pretresom, na osnovu naredbe Osnovnog suda Prijedor, pronađeni su otuđeni laptopi i isti će biti vraćeni vlasniku.

Nakon kompletiranja predmeta, Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor, protiv osumnjičenog K.E., biće dostavljen izvještaj za počinjeno krivično djelo „Teška krađa“.

 

PU Prijedor

"U ovoj novoj godini želim da moji pravi prijatelji ostanu kakvi jesu, te da ih steknem još puno više, to je nešto što teško nađeš a lako možeš da izgubiš. Prijatelji u kojima možemo potražiti najveću podršku. Znamo da će ostati uz nas nevažno kamo nas vodio naš lični put. Naravno i njima želim sve najbolje kao i sebi u ovoj novoj godini." Šerif Jaskić - Hifo