Izdvajamo

Ove sedmice, u Kozarac je iz Švicarske, stigla još jedna vrijedna donacija za FK Bratstvo. Radi se o sportskoj opremi koju su poslali naši sugrađani a koja će dobro doći našim fudbalerima i stručnom štabu.

 

 Četiri zimske sportske jakne donirao je Enes Hukić, Metzgerel Lamm Gmbh Amriswil, dvadestčetiri sportske majice donirali su Denis i Mirsad Kahrimanović, a ostatak opreme, tri trenerke, sedam pari sportskih rukavica i šest pari kopački obezbjedio je Jakupović Dževad-Šurda.

 


Treba istači da se i ovaj put u ovu aktivnost uključio Softić Mirzet-Pajdo, koji je opremu dovezao iz Švicarske u Kozarac.

Ovo je primjer kako se uz malo zalaganja i odricanja može puno pomoći, i svaka ovakva aktivnost doprinijeće do boljih uslova za trening i igru naših fudbalera u cilju razvoja i za dobrobit naše lokalne zajednice, sporta i sve ono što sport oživljava.

Iz Uprave kluba se ovom prilikom zahvaljuju na ovoj donaciji kao i svima ostalima koji nesebično pomažu FK Bratstvo u bilo kojem smislu i doprinose promociji nogometa u Kozarcu.

Kozarac.ba


Poziv u akciju za kupovinu zemljišta za proširenje Šehidskog mezarja u Kamičanima

Zato necu da cutim, nego necu prestajati pricati, pricat cu o prošlosti, pricati o istini, a ti sine moj i djeco naša, slušajte i pamtite, pamtite i zapamtite, zapamtite i ne zaboravite, jer ko nema prošlosti nema ni buducnosti.