Izdvajamo

Ove sedmice, u Kozarac je iz Švicarske, stigla još jedna vrijedna donacija za FK Bratstvo. Radi se o sportskoj opremi koju su poslali naši sugrađani a koja će dobro doći našim fudbalerima i stručnom štabu.

 

 Četiri zimske sportske jakne donirao je Enes Hukić, Metzgerel Lamm Gmbh Amriswil, dvadestčetiri sportske majice donirali su Denis i Mirsad Kahrimanović, a ostatak opreme, tri trenerke, sedam pari sportskih rukavica i šest pari kopački obezbjedio je Jakupović Dževad-Šurda.

 


Treba istači da se i ovaj put u ovu aktivnost uključio Softić Mirzet-Pajdo, koji je opremu dovezao iz Švicarske u Kozarac.

Ovo je primjer kako se uz malo zalaganja i odricanja može puno pomoći, i svaka ovakva aktivnost doprinijeće do boljih uslova za trening i igru naših fudbalera u cilju razvoja i za dobrobit naše lokalne zajednice, sporta i sve ono što sport oživljava.

Iz Uprave kluba se ovom prilikom zahvaljuju na ovoj donaciji kao i svima ostalima koji nesebično pomažu FK Bratstvo u bilo kojem smislu i doprinose promociji nogometa u Kozarcu.

Kozarac.ba

Mislim na moju djecu, mislim na djecu cijelog svijeta. Oni su nevini. Ne bi ih trebalo hraniti mržnjom pa da sutra postanu gori od onih koji su nam napravili toliko zla.

Ipak...Ipak treba im reci da bar znaju. Ne moraju niti da mrze niti da praštaju.

Oni to ne mogu za nas uciniti ali moraju znati da im se isto to može desiti.