Izdvajamo

Četvrta liga grada Prijedora. Stadion Gomjenice vrijeme idealno za igru.
Gledalaca oko 50 a naših je bila polovina.
Domaći su počeli veoma agresivno i već u petoj minuti penal za domace ali je naš golman Ćana izvrsno reagovao i odbranio penal. Ipak u desetoj minuti 1:0 za domaće.
Igralo se veoma oštro sa mnogo prekršaja.

Takvim se rezultatom otišlo na odmor. U drugom poluvremenu Mrakovica lagano preuzima inicijativu na terenu i reda šanse prvo prečka pa potom dvije idealne prilike ali golman domaći na visini zadatka. Ipak polovinom drugog poluvremena Mijić poravnava rezultat a deset minuta prije kraja Gredelj majstorskim udarcem dovodi goste do vodstva.Fk Gomjenica - OFK Mtakovica 1:2.

Muhamed-Braco Kulašić


Budite ponosni na naše kozaračke borce, oficire i generale armije Republike Bosne i Hercegovine. Budite ponosni na naše očeve i majke, braću i sestre, jer oni živješe i umiraše časno. Budite ponosni jer pripadate narodu koji tlačen, proganjan i na pravdi Boga ubijan, a koji druge nije tlačio, proganjao i na pravdi Boga ubijao! Spram dušmanima budite ponosni i prkosni, a spram svojom braćom i prijateljima ponizni i milostivi! Neka nas sviju Uzvišeni Allah na tom putu pomogne!

Mr. Amir ef. Mahić
25.05.2017. god.