Izdvajamo

26.kolo Regionalne loge Zapad ekipa FK Bratstvo je ugostila ekipu FK BSK B.Luka. Utakmica je počela na vrijeme u 16.30 sati vrijeme sunčano i idealno gledalaca oko 100.
Iako je naše Bratstvo već odavno osiguralo svoj status i opstanak u ovom rangu takmičenja, naši momci su željni dokazivanja i pobjeda i to su pokazali već na samom početku utakmice kada smo veoma rano poveli sa 1:0 golom Sarahtlića. Iako je trener Kararić i u ovom susretu dao početna mjesta našim mladim igračima, opsada gostujućeg golmana se nastavila tako da je ubrzo gol postigao Vujković -Kuja 2:0, a zatim i Brkić-Čups 3:0. Gosti su iz jedne polušanse nakon greške našeg obrambenog igrača postigli gol, tako da se na poluvrjeme otišlo rezultatom 3:1.

U drugom polovremu također trener Kararić je napravio 2 izmjene, u igru je ubacio Mujkanovica-Ricija koji je postigao euro gol sa nekih 20.metara, a na naš je gol poslao mladog Bahonjića. Za naš tim u drugom poluvremenu ponovno je bio strelac Brkic-Čups. Gosti su također nakon ubacivanja naših mladi igrača postigli još 2 gola tako da je krajnji rezultat bio 5:3.
Sa osvojena nova 3 boda Bratstvo-Kozarac je ponovno izbilo na fenomenalno 2 mjesto na tabeli što pokazuje da se u ovom klubu predano i čestito radi a naravno karika tog našeg uspjeha su naši Kozarčani iz inostranstva.

Admir Đonlagić


"U ovoj novoj godini želim da moji pravi prijatelji ostanu kakvi jesu, te da ih steknem još puno više, to je nešto što teško nađeš a lako možeš da izgubiš. Prijatelji u kojima možemo potražiti najveću podršku. Znamo da će ostati uz nas nevažno kamo nas vodio naš lični put. Naravno i njima želim sve najbolje kao i sebi u ovoj novoj godini." Šerif Jaskić - Hifo