Izdvajamo

27.kolo Regionalne lige Zapad naši ekipa FK Bratstvo Kozarac je gostovala kod FK Lauš koji je 3 plasirana ekipa na tabeli. Zbog povreda, žutih kartona i privatnih obaveza na današnjoj utakmici trener Kararić nije mogao da računa na par standardnih igrača, tako da su utakmicu počeli naši mladi igrači u koje ulažemo mnogo truda i na iste ozbiljno računamo u narednom periodu. Od prve minute na golu je bio mladi Bahonjic, kao i naši mladi igrači Bahonjić, Mujkanović, Emini a od 80 minute i Alić. Vrijeme za utakmicu kišovito, gledakaca 70. Već u 6.minuti za našu ekipu je dosuđen kazneni udarac koji je izveo nas kapiten Brkić Arnes, tako da smo poveli sa 1:0, što je bio i krajnji rezultat prvog poluvremena. U drugom poluvremenu tj. u 66 minuti nakon što je lopta pogodila našeg obrambenog igrača u ruku sudija je pokazao na bijelu tačku tako da su domaćini izjednačili 1:1 što je bio i konačni rezultat današnje utakmice.
Sa osvojenim današnjim bodom naše Bratstvo i dalje ostaje 2. ekipa na tabeli što je svakako veliki uspjeh i dokaz da se u našem klubu iskreno i profesionalno radi, sa primarnim ciljem na naše momke.

Admir Đonlagić


Poziv u akciju za kupovinu zemljišta za proširenje Šehidskog mezarja u Kamičanima

Svaki cetvrtak očekujem sa radošću, a tebi možemo zahvaliti na tome. Svaki put vidim nekog od familije, komsija i prijatelja. ... Hvala ti puno za četvrtak komšija.

Fatima Alić Hušić-još jednom HVALA.........
Četvrtak