Izdvajamo

 

HM Manus je djelatnost koja se bavi pružanjem usluga njege i drugih vidova pomoći osobama treće životne dobi.
Ono što izdvaja HM Manus od drugih ustanova jeste izvođenje datih usluga u kućnom ambijentu samog korisnika koji zbog starosti ili bolesti nije u mogućnosti samostalno obavljati svakodnevne aktivnosti.
Rad HM Manusa je fokusiran na pokretne osobe i osobe smanjene pokretljivosti koje ne zahtijevaju bolnički tretman.
Obaveze radnog tima pri dolasku na kućnu adresu podrazumijevaju obilazak i njegu, dostavu hrane, pomoć u ishrani, pratnju i transport na određene lokacije te još niz drugih poslova koji će olakšati svakodnevnicu date osobe.
Cilj HM Manusa pored pružanja usluga kućne njege jeste i omogućiti ljudima što duži boravak i život u sredini u kojoj su živjeli i radili u toku svog aktivnog života.
HM Manus kućna njega kao nova djelatnost u našoj sredini trudiće se da starost vaših bližnjih učini što ugodnijom i lakšom.

Također HM Manus nudi nova radna mjesta te svi zainteresovani mogu dobiti više informacija na broj 065 222 335, putem email ili preko društvenih mreža.


Potrebni njegovatelj, medicinski tehničari i kuhari
Zainteresovani mogu svoje podatke poslati na
Email: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Mob:065 222.335
(viber, WhatsApp)
Ili dostaviti na adresu
Maršala Tita br 74,Kozarac
u.Stomatološkoj ordinaciji

"Ako pravdu ne nađeš na ovozemaljskoj sudnici, svoju parnicu usmjeri ka ahiretskoj sudnici, gdje će svjedoci biti meleki, gdje su sve tužbe brižno čuvane i gdje je sudija Najpravedniji i Najmudriji od svih!"

Aid el-Karni