Izdvajamo

 

Iz Fonda solidarnosti Medžlisa Islamske zajednice Kozarac uručena su prikupljena sredstva u iznosu od 6.043 KM za kupovinu inzulinske pumpice učenici osnovne škole u Kozarcu.
Nakon što je Osnovna škola Kozarac zajedno sa Humanitarnom organizacijom Kozarac pokrenula akciju za kupovinu inzulinske pumpice učenici ove škole koja boluje od dijabetesa Medžlis IZ Kozarac je organizirao podršku ovoj akciji, te putem Fonda solidarnostu u roku od dva dana humanošću naših čestitih džematlija obezbjedio više od šest hiljada KM.
Ovime je putem Fonda solidarnosti prikupljeno više od pola sredstava potrebnih za kupovinu navedene pumpice koja u konačnici treba da košta 11.500 KM.
Podrška Fonda solidarnosti ovoj akciji je upriličena s ciljem jasnog opredjeljenja Islamske zajednice za suradnjom i susretljivošću sa našom osnovnom školom u Kozarcu, Humanitarnom organizacijom Kozarac sa sjedištem u Austriji, te našom mektebskom učenicom i našim čestitim džematlijama.
Zahvaljujući našim džematlijama na srdačnoj podršci ovoj akciji, kao i svim drugim koje se realizuju putem Fonda solidarnosti, molimo Uzvišenog Allah da ovo djelo primi i da sve naše dobrotvore počasti mnogobrojnim dobrima na oba svijeta.

Hfz.Amir ef Mahić

Zakon o fotografisanju

Malo ponavljanja gradiva o tome što je dozvoljeno, a što nije, po pitanju fotografiranja:

Opširnije...