Izdvajamo

Policijskoj upravi Prijedor dana 25.01.2018. godine, oko 18:30 časova prijavljeno je da se na nekategorisanom putu u mjestu Končari dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je teško povrijeđen pješak J.S. (1952) iz Prijedora, dok se nepoznati vozač koji je prouzrokovao saobraćajnu nezgodu vozilom udaljio sa lica mjesta.

Radeći na rasvjetljavanju okolnosti saobraćajne nezgode i pronalasku nepoznatog vozača i vozila, policijski službenici Policijske uprave Prijedor, dana 26.01.2018. godine došli su do saznanja da je u nezgodi učestvovalo vozilo marke “Škoda Oktavia” koje je istog dana i pronađeno u Prijedoru, mjesto Kozaruša.

Provjerama je utvrđeno da se na vozilu nalaze oštećenja koja odgovaraju načinu izvršenja saobraćajne nezgode, te da je vozilom upravljalo lice H.M. (1997) iz Kozaruše, koje je prouzrokovalo saobraćajnu nezgodu, a potom se udaljilo sa lica mjesta, ne pružajući pomoć povrijeđenom licu.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, kojem će, nakon kompletiranja predmeta, protiv lica H.M., biti dostavljen izvještaj za počinjena krivična djela “Ugrožavanje javnog saobraćaja” i “Nepružanje pomoći licu povrijeđenom u saobraćajnoj nezgodi”.

PU Prijedor
Foto – ilustracija

 

PUTNIČE,

TO ŠTO SI SAD TI,

TO SAM NEKAD BIO JA!

A TO ŠTO SAM SAD JA,

TO ĆES JEDNOM BITI TI!

Sa jednog nišana sa mezarija u Kozarcu