Izdvajamo

U aktivnostima "Dani Kozarca", ove godine ćemo imati priliku da posjetimo i Izložbu slika akademskog slikara Mensura Bešlagića pod nazivom "Ni krivi ni dužni",koja će biti otvorena 19.7.2017.godine u auli O.Š:"Kozarac" u 19h. i traje do 10.8.2017.godine.
Slikarskim tehnikama ulja i akrila,te olovkom na platnu slikar slika portrete čije nas oči sa platna posmatraju kao da su žive opominjući nas na svoj nasilno prekinuti život. Izložba je prodajnog karaktera i sva sredstva koja se prikupe od prodaje slika idu u humanitarne svrhe.
Nadamo se velikoj posjećenosti izložbi, jer svjedoči o događajima na ovim prostorima.


Agenda

Klikni na sliku: spisak donatora, asfaltiranje puta kroz Hadžiće

Ko je na portalu: 191 gostiju i nema prijavljenih članova

Sloga.jpg

Budite ponosni na naše kozaračke borce, oficire i generale armije Republike Bosne i Hercegovine. Budite ponosni na naše očeve i majke, braću i sestre, jer oni živješe i umiraše časno. Budite ponosni jer pripadate narodu koji tlačen, proganjan i na pravdi Boga ubijan, a koji druge nije tlačio, proganjao i na pravdi Boga ubijao! Spram dušmanima budite ponosni i prkosni, a spram svojom braćom i prijateljima ponizni i milostivi! Neka nas sviju Uzvišeni Allah na tom putu pomogne!

Mr. Amir ef. Mahić
25.05.2017. god.