Izdvajamo

RIFET BLAZEVIC 1949-2017.
Sportsku karijeru je zapoceo u nasem klubu i igrao je dugi niz godina.Igrao je i u najboljoj generaciji Bratstva a to je generacija koja je igrala u krajiskoj zoni. Jedno vrijeme je igrao i u OFK Prijedoru da bi se ponovo vratio u svoje i nase Bratstvo.Poslije zavrsene fudbalske karijere ostao je i dalju u fudbalu prvo kao trener a zatim kao sportski radnik.

Poslije rata ponovo pokrece klub OFK Mrakovicu u kojoj je bio jedno vrijeme i predsednik a bio je i podpresednik fudbalskog saveza Prijedor. Imao je velike ambicije sa svojom Mrakovicom ali opaka bolest ga je sprijecila.
Uprava, igraci simpatizeri ,navijaci legendi FK BRATSTVO KOZARAC RIFETU BLAZEVICU ZELE LIJEP DZENET A FAMILIJI ISKRENO SAUCESCE U OVIM TESKIM TRENUTCIMA.

FK BRATSTVO


Agenda

Klikni na sliku: spisak donatora, asfaltiranje puta kroz Hadžiće

Ko je na portalu: 58 gostiju i nema prijavljenih članova

kino_u_kozarcu.jpg

Kahrimanović kaže kako je teško procijeniti koliko je trenutno stanovnika u Kozarcu. "Negdje oko 8.000. Prije rata živjelo je ovdje blizu 25.000 stanovnika, od kojih je 95 posto bilo bošnjačko stanovništvo. Zato smo toliko i stradali. Sve kuće, svi objekti, sve je u Kozarcu bilo porušeno. Po zadnjem popisu ima nas oko 20.000."