Izdvajamo

U posjeti Prijedoru danas je boravio potpredsjednik Republike Srpske Ramiz Salkić sa saradnicima i tom prilikom razgovarao sa gradonačelnikom Prijedora Milenkom Đakovićem, koji je organizovao prijem za ovu visoku delegaciju.

Nakon sastanka potpredsjednik Republike Srpske Ramiz Salkić i gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković izdali su saopštenje u kojem se ističe da su teme razgovora bile dalje unapređenje međuljudskih i međunacionalnih odnosa u Prijedoru.

Salkić i Đaković su se složili u ocijeni da je riječ o lokalnoj zajednici koja je napravila najveći iskorak kada je u pitanju suživot i zajednička saradnja po mnogim pitanjima.

 

U saopštenju se ističe da je tokom sastanka bilo govora i o našoj dijaspori i o mogućnostima ulaganja u grad Prijedor sa pretpostavkom da se održi davno ostvareni pozitivan i stabilan politički ambijent i klima povoljna za ulaganje.

Zajednički stav da je to poruka koja se mora slati našim sugrađanima koji imaju kapital da se vraćaju u Prijedor i da time možemo dalje razvijati ekonomiju i povećati broj zaposlenih radnika.

To bi dalje omogućilo ostanak građana Prijedora na ovim prostorima i pozitivne iskorake koje grad Prijedor, kao multietnička sredina, može da ponudi svojim građanima.

KABINET GRADONAČELNIKA PRIJEDORA


Agenda

Klikni na sliku: spisak donatora, asfaltiranje puta kroz Hadžiće

Ko je na web-stranici: 77 gostiju i nema prijavljenih članova

spomen ploca logora keraterm.jpg

Hvala Caja.!! Ti si nas prozor Četvrtkom u naše malo misto..!!

Haris
Četvrtak