Izdvajamo

Trećeg juna 2017. u Kozarcu u prostorijama Biznis Centra Kozarac održana je osnivačka skupština BCK. Osnivači Cromex doo Ramić Mirsad, Arifagić investment Jusuf Arifagić, Enea Dom Emir Dautović, Austronet Enes Kahrimanović, Zanatska radnja Karabasić i Ja Softic Mirzet kao gradžansko lice . Nakon predloženog dnevnoga reda izabran je zapisničar i izabran je predsjedavajuci Osnivacke Skupstine Biznis Centra Kozarac.

Za predsjednika Skupstine BCK izabran je Ramić Mirsad za predsjednika BCK izabran je Jusuf Arifagic. Upravni odbor će činiti Softić Mirzet, Enes Kahrimanović i Emir Dautović. BCK će biti registrovan na sudu u Sarajevu tako da ćemo moći djelovati na cjelom prostoru BiH, zašto ce se centar zalagati. Biće detaljnija obavještenja i kako će se moći postati član Biznis Centra Kozarac. Izradom stranice BCK moćete u svakom momentu dobiti pravu informaciju. U povjerenju je spas.
Tim za javnost BCK vam želi brz susret sa nama.
Softić Mirzet

"U ovoj novoj godini želim da moji pravi prijatelji ostanu kakvi jesu, te da ih steknem još puno više, to je nešto što teško nađeš a lako možeš da izgubiš. Prijatelji u kojima možemo potražiti najveću podršku. Znamo da će ostati uz nas nevažno kamo nas vodio naš lični put. Naravno i njima želim sve najbolje kao i sebi u ovoj novoj godini." Šerif Jaskić - Hifo