Izdvajamo

 

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor preduzimajući pojačane mjere povodom novogodišnjih i božićnih praznika, zbog počinjenih prekršaja iz oblasti bezbjednosti saobraćaja, a u vezi sa testiranjem na prisustvo opojnih droga u organizmu, lišenjem slobode zadržali su 14 lica.

Članom 170. Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o prekršajima Republike Srpske propisano je, između ostalog, da će policijski službenici zadržati lišenjem slobode lice zatečeno u vršenju prekršaja kod kojeg se utvrdi prisustvo opojnih droga i sredstava ili odbije da se podvrgne testiranju na opojne droge i sredstva.

S tim u vezi tokom redovnih i pojačanih kontrola učesnika u saobraćaju u decembru i januaru mjesecu lišenjem slobode zadržano je pet vozača koji su zatečeni u vršenju prekršaja iz oblasti bezbjednosti saobraćaja i kod kojih je testiranjem utvrđeno prisustvo opojnih droga u organizmu i devet vozača koji su odbili da se podvrgnu testiranju na prisustvo opojnih droga u organizmu.

PU Prijedor

Ziv I zdrav bio veliki humani covjece, znaj da nisi sam,kud god ti I tvoja kamera za, tobom cijela vojska gledalaca,mi koji smo daleko,uz tvoju pomoc smo tu sa vama,hvala,hvala za ovo divno snimanje u detalje,dogadzanja ovog ljeta,bilo je I tuzno I veselo,veliki selam iz Chicaga!

Ismeta Terzic Dzihic