Izdvajamo

 

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor 25.12.2023. godine oko 00,30 časova lišili su slobode lice R.S. iz Sanskog Mosta zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Teška krađa“ u pokušaju.

Naime, Policijskoj upravi Prijedor putem telefona obratio se vlasnik ugostiteljskog objekta u Rasavcima i prijavio da je u toku izvršenje krivičnog djela od strane nepoznatog lica koje nasilno pokušava da uđe u ugostiteljski objekat. Nakon što je oštećeni izvršenje krivičnog djela uočio putem sistema video nadzora, uputio se u objekat i zadržao osumnjičenog do dolaska policijskih službenika.

O svemu je obavješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor kojem će se po kompletiranju predmeta dostaviti izvještaj za počinjeno krivično djelo „Teška krađa“ u pokušaju.

Policijska uprava Prijedor se zahvaljuje građanima na saradnji i pravovremenom obavještavanju policije o uočavanju nezakonitih radnji.

Građani putem besplatnog servisnog broja 122 mogu prijaviti sva zapažanja koja se odnose na izvršenje krivičnih djela, prekršaja ili drugih radnji kojima se ugrožava bezbjednost građana ili imovine.

PU Prijedor

Uzvišeni Allahu, neka tuga bude nada, neka osveta bude pravda, neka majčina suza bude dova da se više nikada i nikome više ne ponovi ni Kozarac, ni Prijedor, ni Srebrenica!

Mr. Amir ef. Mahić
25.05.2017. god.