Izdvajamo

 

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor preduzimajući aktivnosti usmjerene na sprečavanje proizvodnje i prometa opojnih droga dana 14.07.2023. godine lišili su slobode lice N.D. iz Banja Luke kod kojeg je prethodno prilikom kontrole pronađena i oduzeta zelena biljna materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu ukupne bruto mase 5,2 grama.

Istog dana izvršen je pretres stambenog objekta u Banja Luci koji koristi lice N.D., u toku kojeg je pronađena improvizovana laboratorija za uzgoj indijske konoplje sa jednom stabljikom indijske konoplje visine 90cm, kao i zelena biljna materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu ukupne bruto mase 27 grama.

Nakon kompletiranja predmeta protiv N.D. nadležnom tužilaštvu dostaviće se izvještaj za počinjeno krivično djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“.

PU Prijedor

Budite ponosni na naše kozaračke borce, oficire i generale armije Republike Bosne i Hercegovine. Budite ponosni na naše očeve i majke, braću i sestre, jer oni živješe i umiraše časno. Budite ponosni jer pripadate narodu koji tlačen, proganjan i na pravdi Boga ubijan, a koji druge nije tlačio, proganjao i na pravdi Boga ubijao! Spram dušmanima budite ponosni i prkosni, a spram svojom braćom i prijateljima ponizni i milostivi! Neka nas sviju Uzvišeni Allah na tom putu pomogne!

Mr. Amir ef. Mahić
25.05.2017. god.