Izdvajamo

 

Šale su sastavni dio života. Ja bih još rekao i - neophodan. Jer, ništa bolje od dobre šale. Nasmije vas, podigne vam raspoloženje, a svi znamo da smijeh produžava život. Sa osmjehom se lakše živi. Ili životari. Nebitno.

Šale su dobre i kada imate u blizini neku osobu koja vam iritira ona vaša preostala dva i po živca. A vi niste baš za neko "fejs tu fejs" ubjeđivanje. E, onda  je šala idealna za reći joj sve u lice ali onako, ko fol...Što bi rekli "U šali - al opali".

 

Jedino nije dobro ako okrećete na šalu nešto isuviše ozbiljno. Nešto sa čime nije dobro da se šalite. Npr. neku manu svog šefa na poslu ili slično. Jer, postoji jedan Vrag. On zna kada se šalite sa onim što ne treba. I onda lijepo dođe i odnese vašu šalu. A kad je Vrag odnio šalu, vi dobijete po nosu...ili po džepu...

Ipak, šalite se, ljudi. Smijte se. Bore nam ne ginu, svakako. A sve se lakše predevera ako su od smijeha...


Kad smo živjeli dole u Bosni uvijek smo se veselili tom četvrtku i da idemo na pijacu i vidimo nekog od poznati, a sad zahvaljujući Caji opet se veselimo četvrtku jer nas naš dragi Caja uvijek obraduje sa novim slikama i svojim izvještajem. Veliko ti hvala i da te dragi Allah dž.š. nagradi za tvoje dobro koje činis. Veliki selam svima.

Četvrtak
Refika , 30. July 2011