Izdvajamo

Policijski službenici Policijske stanice Prijedor 1 Policijske uprave Prijedor, 12.01.2021. godine, spriječili su žensku osobu u namjeri da skoči u rijeku Sanu u Prijedoru.

Nakon anonimne prijave u 18,20 časova da se na gradskom mostu u Prijedoru nalazi žensko lice sa očiglednom namjerom da skoči u rijeku Sanu, policijski službenici su brzom intervencijom i dolaskom na lice mjesta spriječili lice u toj namjeri.

Utvrđeno je da se radi o licu N.S. iz Kostajnice kojem je ukazana medicinska pomoć od strane Službe hitne pomoći Doma zdravlja Prijedor.

Policijski službenici su ponovo pokazali spremnost i požrtvovanost pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske kada je u pitanju spašavanje ljudskih života.

Policijska uprava Prijedor zahvaljuje građanima na saradnji jer ovakav vid prijave putem besplatnog servisnog broja 122 doprinosi brzoj i efikasnoj reakciji policije kada je u pitanju bezbjednost građana i imovine i spašavanje ljudskih života.

PU Prijedor
Foto – ilustracija


Kad smo živjeli dole u Bosni uvijek smo se veselili tom četvrtku i da idemo na pijacu i vidimo nekog od poznati, a sad zahvaljujući Caji opet se veselimo četvrtku jer nas naš dragi Caja uvijek obraduje sa novim slikama i svojim izvještajem. Veliko ti hvala i da te dragi Allah dž.š. nagradi za tvoje dobro koje činis. Veliki selam svima.

Četvrtak
Refika , 30. July 2011