Izdvajamo

Trinaesta privredno-turistička manifestacija “Dani zime na Kozari” 2019. godine održaće se 2. i 3.februara 2019. godine.

Manifestacija ima za cilj da promoviše turističke potencijale planine Kozare, a obuhvata sportska i gastro takmičenja uz bogat zabavni program.

Sportska takmičenja obuhvataju ekipna takmičenja gradova i opština Republike Srpske u zabavnim igrama. Gastro takmičenja obuhvataju pripremanje kotlića i čorbi učenika ugostiteljskih škola, izviđačkih odreda i planinarskih društava, te pripremanje lovačkog kotlića lovačkih udruženja.

Prvog dana manifestacije, odnosno 02.02.2019. održaće se planinarski marš u organizaciji Kluba ekstremnih sportova “Albatros”, kao i takmičenje u skijanju za učemike osnovnih i srednjih škola u organizaciji Planinarsko-skijaškog društva „Ljubijski rudar“, a u zavisnosti od vremenskih prilika.

Za posjetioce manifestacije biće organizovan prevoz iz Prijedora, Novog Grada, Kozarske Dubice, Banja Luke i Gradiške. Za građane Prijedora biće organizovan prevoz ispred Gradskog stadiona u periodu od 9:00 do 10:00 časova, a ulaz u Nacionalni park će se taj dan naplaćivati po promotivnoj cijeni od 1 KM.

Centralna manifestacija održaće se 03.02.2019. godine sa početkom u 11.00 časova.

Vidimo se na Kozari

Sve prijave, propozicije i uslove učešća na manifestaciji “Dani zime na Kozari” 2019. godine možete skinuti na linkovima ispod.

Turistička organizacija grada Prijedora

"U ovoj novoj godini želim da moji pravi prijatelji ostanu kakvi jesu, te da ih steknem još puno više, to je nešto što teško nađeš a lako možeš da izgubiš. Prijatelji u kojima možemo potražiti najveću podršku. Znamo da će ostati uz nas nevažno kamo nas vodio naš lični put. Naravno i njima želim sve najbolje kao i sebi u ovoj novoj godini." Šerif Jaskić - Hifo