Izdvajamo

 

Dragi svi,
Želim vas sve srdačno pozvati na moju prvu izložbu ovog tipa koja će se održati u Kozarcu! Ooo da, to je onaj slatki gradić s prelijepim ambijentom, a izložba će biti smještena na glavnoj ulici, u prostoru bivšeg EFKA. Ne može bolje!
Zamislite: umjetnički radovi, boje, kreativnost - sve na jednom mjestu! Čarobna atmosfera neće biti potpuna bez vaše prisutnosti, tako da označite 28. jula 2023. u kalendarima i početak je od 19 sati. Da, da, večernji termin, jer kunem se da moje slike izgledaju još bolje pod svjetlima reflektora!
Ali, to nije sve! Osim mene, na izložbi će biti još dvije divne djevojke, moje drugarice, koje također dijele svoju kreativnost i viziju. Ovo je prava prilika da uživate u umjetnosti tri talentirane umjetnice i istovremeno osjetite prisustvo nevjerojatne energije koja se rađa kad se umjetničke duše spoje.
Što se tiče dress code-a, opuštenost i udobnost su zakon! Ali znate šta bi bilo super? Uz umjetnost, donesite i dobro raspoloženje, osmijeh i zrno dobre šale. Jer, hej, umjetnost je nekad ozbiljna stvar, ali mi želimo da ovu izložbu pretvorimo u jedno nezaboravno i veselo iskustvo.
Zamislite da hodate između slika, upijate boje, razgovarate s umjetnicama, a sve to uz dobru muziku i smijeh!
Znači, čekam vas sve, jer bez vas ova izložba ne bi imala tu posebnu iskru! Vidimo se 28. jula u 19h, na glavnoj ulici u Kozarcu, prostor bivšeg EFKA. Ne zaboravite pozvati prijatelje, porodicu i sve koji dijele ljubav prema umjetnosti.
Hvala vam unaprijed na podršci i našem zajedničkom putovanju u svijet mašte, kreativnosti i ljepote umjetnosti življenja.
Vaša Mejra Mujanović

Prof.dr. Lavić: RS jeste nastala na genocidu, sigurno nije nastala seobom “ptica selica”.