Izdvajamo

 

Danas su Amir i Hajrija Deumić, nakon transplatacije bubrega, stigli svojoj kući. U Nastavku slijedi izjava od Amira i Hajrije.

Na početku bih da se ponovo zahvaim svima vama. Nebih da se pojedinačno zahvaljujem , jer bih mogao da nekog ispustim a to nebi želio. Svi oni koji su nas zvali, pisali ili na bilo koji način nas kontaktirali, zaželjeli sve najbolje, nadamo se da smo im odgovorili, ja i supruga. Hvala vam svima još jednom. Napokon je sve iza nas , u subotu 02.07. smo se vratili svojoj kući, sve je prošlo i bolje nego smo se nadali i očekivali. Sada meni slijede kontrole ovdje kod nas i jedna u Francuskoj tako da sad moramo samo da pratimo upute doktora i da ih se pridržavamo.

Za ovo sam imao potrebu da vam se svima ovako obratim i zahvalim još jednom na velikoj podršci i pomoći koju ste nam pružili. Naravno nema čovjek riječi da opiše kako se osjeća nakon svega što je prošlo, ali najbitnije je da je transplantacija prošla uredno i bez problema.

Naravno najviše zahvale dugujem dragom Allahu i svojoj supruzi koja je bila spremna da mi da dio svoga tijela, a vjerujte nije to nimalo lako. Još jednom vam se zahvaljujme u ime cijele naše porodice Deumić i uz par fozografija ću vam pokazati naš boravak u Francuskoj.

Familija DEUMIĆ!!!

Budite ponosni na naše kozaračke borce, oficire i generale armije Republike Bosne i Hercegovine. Budite ponosni na naše očeve i majke, braću i sestre, jer oni živješe i umiraše časno. Budite ponosni jer pripadate narodu koji tlačen, proganjan i na pravdi Boga ubijan, a koji druge nije tlačio, proganjao i na pravdi Boga ubijao! Spram dušmanima budite ponosni i prkosni, a spram svojom braćom i prijateljima ponizni i milostivi! Neka nas sviju Uzvišeni Allah na tom putu pomogne!

Mr. Amir ef. Mahić
25.05.2017. god.