Izdvajamo

 

Mreža mladih MIZ Kozarac povodom Dana nezavisnosti BIH očistila Šehidsko mezarje u Kamičanima i Spomen obilježje u Kozarcu
U nedjelju, 03. marta 2024. godine, članovi Mreže mladih MIZ Kozarac su čišćenjem i uređenjem Šehidskog mezarja u Kamičanima i Spomen obilježja u Kozarcu obilježili Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine.

Cilj ovog našeg projekta jeste da naše Šehidsko mezarje i Spomen obilježje pripremimo za mubarek mjesec Ramazan te da očuvamo sjećanje na naše šehide.
Naši šehidi su dali ono što je najvrijednije za našu domovinu, iz tog razloga smo na ovaj način htjeli da im odamo počast uz dovu Allahu dž.š. da im podari deredže šehidske, a našu nam domovinu učini postojanom do Sudnjega dana.
Amin!

FB: Mreža mladih Medžlisa Islamske zajednice Kozarac

 

 

 

Kad smo živjeli dole u Bosni uvijek smo se veselili tom četvrtku i da idemo na pijacu i vidimo nekog od poznati, a sad zahvaljujući Caji opet se veselimo četvrtku jer nas naš dragi Caja uvijek obraduje sa novim slikama i svojim izvještajem. Veliko ti hvala i da te dragi Allah dž.š. nagradi za tvoje dobro koje činis. Veliki selam svima.

Četvrtak
Refika , 30. July 2011