Izdvajamo

 

Dragi učenici, poštovani roditelji, kolegice, kolege i prijatelji škole!
U ime kolektiva JUOŠ “Kozarac” i u svoje lično ime, koristim priliku putem stranice škole, da Vas pozdravim, čestitam Dan naše škole. Svjesni smo činjenice da bi se danas u našoj školi čula pjesma, smijeh, pozdravi, govori i čestitke naših dragih gostiju i nadasve svečanost i zabava koju bi upriličili naši vrijedni učenici, nastavnici i profesori. Dan škole je prilika kada se vrednuju uspjesi i postignuća, koja sa ponosom ističem, jer naši učenici sa svojim nastavnicima postižu izuzetne rezultate u znanju, umjetnosti i sportu.
Svi učenici i radnici naše škole zaista zaslužuju čestitke, jer su uprkos ovoj specifičnoj situaciji pod mnogim mjerama, koje su zahvatile cijelu planetu, u nepredviđenim i otežanim uslovima, pokazali da možemo više i bolje, da smo jedna složna porodica.
Hvala roditeljima, članovima Školskog odbora i Savjeta roditelja, DVD Kozarac, ĶUD ”Kozara” Kozarac, HO sa sjedištem u Austriji, firmi Austronet, članovima Savjeta MZ Kozarac i svim dobrim ljudima na podršci, koju su nam pružili u provođenju pojedinih projekata i programa naše škole.
Sretan Dan škole svim našim učenicima i radnicima sa željom da nastavimo nizati uspjehe i ostvarivati zacrtane ciljeve. Budimo ponosni jedni na druge, jer zajedno možemo više i puno bolje!
Ovu čestitku završavam uz nadu da će sljedeća školska godina biti još uspješnija i da ćemo ovaj dan proslaviti zajedno u školi.
Sretan Dan škole!
Jasna Salihbašić,
Direktor škole

"Skloni obuću kad prelaziš Unu,Savu,Drinu. Operi noge u rijekama Bosna je ćilimom zastrta." Nedžad Ibrišimović