Izdvajamo

Preduzmite mjere bezbjednosti zaštite ličnih stvari!

Policijskoj stanici Prijedor 1, dana 01.08.2017.godine obratilo se lice A.H. iz Prijedora, sa trenutnim boravkom u Holandiji, te prijavilo da mu je istog dana u vremenskom periodu od 12-17 časova, na kupalištu ''Žeger'' u Tukovima, od strane nepoznatog izvršioca, otuđena torba sa nakitom i novcem, čime je pričinjena materijalna šteta u iznosu oko 10.000,00 KM.

Policijskoj stanici Kozarac u vremenskom periodu od 29.07.-01.08.2017.godine, u pojedinačnim slučajevima, prijavljene su četiri krađe mobilnih telefona koji su otuđeni u krugu bazena u Kozarcu.

Radeći na rasvjetljavanju prijavljenih krivičnih djela policijski službenici Policijske stanice Kozarac sproveli su operativno-taktičku mjeru opservacije, koja je dana 03.08.2017.godine rezultirala lišenjem slobode lica Ć.H. (1967) iz Bosanske Krupe, neposredno nakon izvršenja krivičnog djela ''Krađa'' čiji je predmet otuđenja bio mobilni telefon.

Kriminalističkom obradom lica Ć.H., utvrđeno je da je osumnjičeni u periodu od 29.07.-03.08.2017.godine, iskoristivši nepažnju oštećenih lica, otuđio pet mobilnih telefona, ukupne vrijednosti oko 4.600,00 KM. Kod lica Ć.H.pronađeno je i oduzeto svih pet mobilnih telefona koji potiču iz krivičnih djela i koji će biti vraćeni vlasnicima.

Nakon kompletiranja predmeta protiv lica Ć.H., Okružnom javnom tužilašvu Prijedor, biće dostavljen izvještaj za izvršenje produženog krivičnog djela ''Krađa''.

Policijska uprava Prijedor apeluje na građane da sami preduzmu mjere bezbjednosti zaštite lične imovine i stvari, da ne ostavljaju novac i druge vrijednosti na plažama i otvorenim prostorima bez nadzora, kako se ne bi našli na meti izvršioca krivičnih djela.

PU Prijedor


Agenda

21.08.2017. posjeta Koričanskim stijenama

Klikni na sliku: spisak donatora, asfaltiranje puta kroz Hadžiće

Ko je na portalu: 358 gostiju i nema prijavljenih članova

zima 2.jpg

"U svojoj sam sobi našao odgovor na pitanje: koji je ključ uspjeha? Plafon mi kaže da je ambicija visoka, prozor mi reče pogledaj svijet, sat reče da je vrijeme zlato, ogledalo mi reče: ne sudi nikoga po vanjštini, vrata mi rekoše: gurni jako da bi dostigao svoj cilj, i na kraju, pod mi reče: ostani skroman, ti si samo stvorenje."

Meša Selimović