Izdvajamo

 

Kako saznajemo, oko 14:45 časova sa pješačkog mosta pored splava nedaleko od gradskog mosta, u rijeku Sanu je skočilo jedno lice.

Prema nezvaničnim informacijama riječ je o Prijedorčaninu u ranim dvadesetim godinama.

Njega su uočila dvojica naših sugrađana.

Oni su potom bez mnogo razmišljanja uskočili u vodu kako bi pokušali spasiti mladića koji se već počeo daviti i u tome su na svu sreću uspjeli.

Iz Policijske uprave Prijedor nam je rečeno da su o ovom događaju dobili dojavu oko 14:50 časova te da su policijski službenici učestvovali u spašavanju jednog lica.

-Postupajući po prijavi, policijski službenici su se uputili na lice mjesta te su u blizini gradskog mosta brzom intervencijom pomogli dvojici građana da iz vode izvuku jedno lice. Pomenuto lice je medicinski zbrinula ekipa prijedorske hitne pomoći – potvrđeno nam je iz PU Prijedor.

 prijedordanas.com

Al' mi moja mati nikad ne znade objasniti zašto ja sad nemam sadašnjosti a o buducnosti da i ne pricam. O prošlosti citam, ali je malo kasno, a da sam znao, da smo svi znali, da nam je receno, sad bi bezbeli kahvendisali kod Šide ili kod Saje cifuta il' pred Indeksom, Oazom ili u Trinestici, ko što su radili oni naši jarani, kojih više nema, prije dvadesetak godina. (Novembar 2011.)