Izdvajamo

 

U protekla 24 časa Policijskoj upravi Prijedor prijavljena su tri krivična djela i jedna saobraćajna nezgoda, dok narušavanja javnog reda i mira nije bilo.

Na magistralnom putu Prijedor-Kozarska Dubica u mjestu Knežica u 13,15 časova dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovao J.K. iz Kozarske Dubice upravljajući vozilom marke „Peugeot“ i Z.K. iz Kozarske Dubice koji je upravljao traktorom marke „Rapid“. U saobraćajnoj nezgodi vozač Z.K. zadobio je teške tjelesne povrede zbog kojih je prevezen u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica „Dr Mladen Stojanović“ u Prijedoru.

O svemu je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, kojem će, nakon kompletiranja predmeta, protiv lica J.K. biti dostavljen izvještaj za počinjeno krivično djelo ''Ugrožavanje javnog saobraćaja''

Policijska uprava Prijedor apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajna pravila i propise. Poseban apel upućuje se vozačima traktora i radnih mašina da prilikom učestvovanja u saobraćaju na javnim putevima poštuju obavezu korištenja žutog rotacionog svjetla.

Hvala Caja.!! Ti si nas prozor Četvrtkom u naše malo misto..!!

Haris
Četvrtak