Izdvajamo

 

Na području policijske upraave Prijedor tokom prethodne noći dogodile su se dvije saobraćajne nezgode u kojima su povrijeđena četiri lica.

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila oko 19,35 časova na magistralnom putu Prijedor - Kozarska Dubica u mjestu Donji Jelovac, u kojoj su učestvovali B.J. iz Prijedora upravljajući vozilom marke "VW Bora" i B.K. iz Prijedora upravljajući vozilom marke "Škoda", teško je povrijeđen vozač B.K., dok je suvozač u istom vozilu N.Š. iz Prijedora prevezen na Univerzitetsko-klinički centar Republike Srpske u Banja Luci gdje će se utvrditi stepen povreda.

Slijetanjem vozila marke "Audi" koje se dogodilo jutros oko 4,30 časova na magistralnom putu Prijedor - Novi Grad u mjestu Donja Dragotinja lakše je povrijeđen vozač A.D. iz Novog Grada, dok je suvozač S.G. iz Prijedora zadobio teške tjelesne povrede i prevezen je na Univerzitetsko-klinički centar Republike Srpske u Banja Luci.

Policijska uprava Prijedor apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajna pravila i propise, posebno na vozače motornih vozila da poštuju ograničenja brzine kretanja i da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola ili drugih psihoaktivnih supstanci.

"U ovoj novoj godini želim da moji pravi prijatelji ostanu kakvi jesu, te da ih steknem još puno više, to je nešto što teško nađeš a lako možeš da izgubiš. Prijatelji u kojima možemo potražiti najveću podršku. Znamo da će ostati uz nas nevažno kamo nas vodio naš lični put. Naravno i njima želim sve najbolje kao i sebi u ovoj novoj godini." Šerif Jaskić - Hifo