Izdvajamo

12.kolo Regionalne lige Zapad FK Bratstvo Kozarac je ugostilo ekipu OFK Lauš. Teren za igru odličan kao i vremenski uslovi, utakmica veoma tvrda što u prilog govori plasman obiju ekipa koje su pri samom vrhu tabele. FK Bratstvo je povelo golom Pekije iz kornera koji postiže gol glavon. Do kraja prvog poluvremena gosti su izjednačili iz jedne bezazlene situacije, poslije igranja rukom naseg obrambenog igraca a zatim brzo izvedenog prekida.
U drugom poluvremenu trener Kararić vrsi par taktičkih izmjena pozicija igraca u igri, što unosi jos više zivosti u našoj igri koja je krunisana golom Brkića kako ga mi zovemo Ćupsa koji se nije mjenjao do kraja utakmice.
FK Bratstvo je ovom pobjedom pokazao da je u ovoj polusezoni nepobjediva ekipa kod kuće.
FK Bratstvo 2:1 OFK Lauš

Admir Đonlagić


Al' mi moja mati nikad ne znade objasniti zašto ja sad nemam sadašnjosti a o buducnosti da i ne pricam. O prošlosti citam, ali je malo kasno, a da sam znao, da smo svi znali, da nam je receno, sad bi bezbeli kahvendisali kod Šide ili kod Saje cifuta il' pred Indeksom, Oazom ili u Trinestici, ko što su radili oni naši jarani, kojih više nema, prije dvadesetak godina. (Novembar 2011.)